Onze Kaart
Omdat we je steeds culinair willen verwennen met dagverse gerechten houden we onze vaste kaart bewust compact.
Hierdoor kan het ook gebeuren dat een bepaald gerecht niet voorradig is.
Lunch & Diner
Keuken open:
11u30 - 13u30
19u-21u
Lunch & Diner
- Tapas to share -
Gerookte ham “Bien Acquis”
Gebakken witte pens “Dierendonck”
Kroketjes : Abdijkaas Grimbergen, Kreeft & Duke of Berkshire (6 stuks)
Camembert “Isigny Ste. Mère” in de oven
Sardientjes in olijfolie
Rilette Brasvar met toast
Gelakte kipspiesjes “Yakitori”
Gerookte zalm “De Zalmrokerij” met toast
Gefrituurde kabeljauwreepjes met verse tartaar
Cantabrische Ansjovisfilets
Spaanse mosseltjes in marinade
- Vlees -
Stoverij van varkenswangetjes
Tagliata van Belgisch wit-blauw
Zweedse balletjes
Steak tartaar
- Vis -
Gebakken tong meunière
Zeebaars in de oven met tomaatjes en puntpaprika
Scampi diabolique
- Salades -
Salade Geitenkaas
Salade Folle Babette
- Kroketjes -
Artisanale kaaskroket 2 stuks
Artisanale garnaalkroket 2 stuks
Duo garnaal & kaaskroket 2 stuks
- Pasta -
Ravioli, gevuld met truffels en boschampignons, met funghi porcini saus
Cannelloni con carne
Lasagne bolognaise alla crema
Vegetarische lasagne
- Desserts -
Moelleux met vanille-ijs
Dame blanche met verse chocoladesaus
Coupe Brésilienne
Artisanale crème brûlée
Affogato (italiaanse ijskoffie)
Warm appeltaartje met vanille-ijs en slagroom
Sorbet limoen of framboos
Espresso Martini
Coupe Colonel
Coupe Italian Colonel